Skal man tage fremmede med ud på fiskeri?

07 november 2019 admin

Der er en underlig uskreven regel, der dikterer, at hvis man møder andre mennesker på havet, når man er i en båd, så vinker man til hinanden.

Det er nok en anerkendelse af hinanden med, at man foretager sig noget, som man har tilfælles, og som man da gerne vil støtte hinanden i – og så kan man lige give sig til kende og vise, at man er der.

Desuden er det en heldig måde på at hilse på hinanden, uden man nødvendigvis skal til at snakke med fremmede, som vi danskere ikke er så gode til, hvis vi for eksempel mødte hinanden på gaden.

Sådan kan man nogle gange også se det med fiskere, der møder hinanden ved havet, i en sø eller å: man hilser på hinanden, og måske er man glad for selskabet og indleder en snak, eller også er man irriteret over, at ens gode spot er blevet opdaget af andre, hvorfor man tilkendegiver, at man har travlt med at fiske og ikke kan snakke – og så lægger man planer om at finde et nyt, isoleret sted at fiske.

Og det er netop det med fremmede og at fiske, som kan blive en farlig cocktail, hvis man ikke tænker sig om.

Hvis man er et godt menneske, så hjælper man jo en nødstedt, der er punkteret med ens bil, og selvom man ikke kender hinanden, så ved man, at der kører andre bilister forbi, som kan se, hvad der sker.

Finder man så en anden fisker langt ude i skoven, så snakker man måske sammen og bliver fortrolige, så man tager længere ud, hvor der ikke er andre mennesker – for man tænker jo, at fiskere i mundering og med udstyr kun er ude på at fiske.

Men desværre kan man nogle gange være uheldig og blive røvet eller slået ihjel, så man skal måske ikke stole på alle mennesker blindt.

Leder du efter et godt sted at fiske fra, så lyder vores forslag at kigge her hos fishing.dk, for så er du klar til fisketure i Nordsjælland og andre steder i landet.

Flere Nyheder