Få et lækkert og skinnende trægulv med en professionel gulvslibning

05 april 2021 Astrid Pedersen

Hvis dit trægulv hjemme i din private bolig er begyndt at udvise tegn på slitage er det smart at overveje om ikke det burde forkæles med en grundig gulvafslibning og en efterfølgende overflade behandling. Det er de færreste som synes at et snusket og plettet trægulv ligefrem er kønt. Og her kan en gulvafslibning gøre en mægtig forskel.

Hvorfor lade trægulvet afslibe og behandle?

Der er mange gode grunde til at få foretaget en gulvafslibning med tilhørende overflade behandling hvis gulvet er gået hen og blevet noget mat i betrækket. Dit trægulv fejler måske ikke noget videre, men selv om træværket er sundt og gulvet gennemgående intakt vil den overfladiske slitage stadig være skæmmende for gulvet og dermed hele din bolig.

Det er rigtig ærgerligt at skulle kigge på at slidt og snusket trægulv når resten af indretningen står snorlige. Og dette er måske den bedste grund til at vælge en professionel gulvafslibning og efterbehandling.

Kan jeg selv slibe og behandle gulvet?

Du kan godt selv slibe dit trægulv og efterfølgende behandle det med olie, sæbe eller lak. En maskine til afslibning af gulve kan lejes i et byggemarked hvor du samtidig kan købe alt hvad du skal bruge af materialer og øvrigt udstyr. Du bør dog være opmærksom på at en gulvafslibning ikke er nogen hverken billig eller nem tjans.

Skal resultatet være smukt og ensartet kræves der et fast og sikkert håndelag, en vis rutine, og en god portion tålmodighed. Derfor er det en god idé at overlade denne opgave til en professionel gulvsliber. Og en sådan kan du finde i dit lokale gulvfirma.

Du kan med fordel kontakte din lokale afdeling af Gulvkanonen ApS hvis du ønsker et skarpt tilbud på en billig gulvslibning udført af en professionel gulvsliber – klik ind på Gulvkanonen.dk og læs mere.

Flere Nyheder